Noutăți

Centrul Multifuncţional Ştefan Vodă: primele rezultate bucură

Recent a avut loc ședința de dare de seamă a Centrului Multifuncţional Ştefan Vodă.

Dna Aurelia Roscolotenco, șefa centrului, a făcut un raport succint despre activitatea desfășurată pe parcursul a patru luni deoarece Centrul Multifuncţional Ştefan Vodă a fost lansat la data de 20 septembrie 2018.

De menționat, că populația raionului deja a simțit impactul pozitiv a acestei instituții multifuncționale. Într-un local activează 4 servicii din cadrul Agenţiei Servicii Publice: Serviciul eliberare acte de identitate reprezentate de şase ghişee de deservire, Serviciul stare civilă, reprezentate de cinci ghişee de deservire, Serviciul cadastru reprezentat de două ghişee de deservire şi Serviciul înregistrare şi licenţierea serviciilor de drept un ghişeu de deservire. Sediul Centrului Multifuncțional Ştefan Vodă este o clădire noua, dotată cu aparataj performant şi condiţii necesare pentru deservirea solicitanţilor. În cadrul centrului activează şi ÎS Poşta Moldovei, pentru achitarea serviciilor prestate. Pentru confortul populaţiei este prevăzută zona de aşteptare, care este dotată cu bănci comode, apă potabilă, internet gratuit. Sarcina Centrului Multifuncţional este de a creşte gradul de satisfacşie a solicitanşilor şi timpul de aşteptare să fie minimalizat la maxim. Solicitanţii au posibilitatea de a se programa la serviciile centrului atât prin intermediul internetului, on-line, cât şi direct la centru. Rândul este stabilit în mod electronic ce exclude deservirea în afara programării. În exteriorul clădirii sunt amplasate bănci comode şi locuri de parcare pentru solicitanţii care vin la centru cu transportul auto.

Dl Vasile Gherman, vicepreședintele raionului, și dl Alexandru Baluța, șef adjunct al oficiului teritorial Căușeni al Cancelariei de Stat, au menționat că au fost create condiții foarte bune pentru angajați și cetățenii raionului și au apreciat pozitiv activitatea colectivului de angajați ai centrului, au mulțumit specialiștilor pentru profesionalism și amabilitate cu care sunt deserviți solicitanții diferitor servicii.