Noutăți

Caravana de Crăciun din Germania

1200 de copii din raionul Ștefan Vodă s-au bucurat de cadouri şi mesaje de Crăciun, expediate de către 1200 de familii din Germania. Darurile de Crăciun au fost distribuite astăzi, 3 decembrie 2019, de către reprezentanții clubului german „Round table Deutschland” („Masa rotundă”), împreună cu voluntarii din Moldova. Pachetele conțin lucruri noi – haine, rechizite școlare, cărți, obiecte de igienă personală.

Acțiunea de bază a avut loc în casa de cultură din centrul raional, dar două echipe au plecat în diferite localități ale raionului pentru a înmâna cadourile copiilor aflați în dificultate și din familii social-vulnerabile. Au fost vizitate grădinițele, gimnaziile și centrul social din s. Olănești.

Această acțiune de caritate încă odată a demonstrat că oameni cu inimă mare sunt oriunde, iar bunătatea sufletească nu cunoaște hotare.

Dl Vasile Maxim, președintele raionului, a mulțumit reprezentanților clubului „Masă rotundă” pentru gestul lor nobil de aduce bucurie copiilor din raion în ajunul Crăciunului.

„Mulțumim mult” și de la beneficiarii centrului social „Încredere” din Ștefan Vodă, cărora dna Tatiana Bostan, șef interimar al DGASPF, le-a înmânat cadourile din partea copiilor germani.

În buna organizare a acestui eveniment și-au adus aportul conducerea raionului, Direcția generală educație, Direcția generală asistență socială și protecția familiei, lucrătorii auxiliari ai Consiliului raional.