Educație

Campionii raionului – voleibaliștii din Slobozia

Recent direcția generală educație în parteneriat cu școala sportivă a organizat și desfășurat campionatul raional la volei (masculin). Competițiile sportive au avut loc în sala de sport al Inspectoratului de poliție. Prezența la deschiderea campionatului a dlui Nicolae Molozea, președintele raionului, și dlui Vasile Gherman, vicepreședintele raionului, este o dovadă elocventă atitudinii serioase a conducerii raionului și a Consiliului raional față de dezvoltarea sportului în raionul Ștefan Vodă.

Șapte echipe – două din or. Ștefan Vodă, câte una din satele Răscăieți, Slobozia, Cioburciu, Feștelița, Purcari – au luptat cu dârzenie, cu dorința mare de a deveni campioni. Au învins toți adversarii voleibaliștii din s. Slobozia, fiind decernați cu Diploma de Onoare a Consiliului raional, Cupa, medalii și cadou de preț. Pe locul doi s-a plasat echipa din s. Răscăieți, pe locul trei – sportivii din s. Cioburciu. Ambele echipe au fost decernate cu Diploma de Onoare a Consiliului raional și cadouri de preț.

Au fost menționați cu diplome și medalii: Radu Șcerbina (s. Slobozia) – cel mai bun atacant, Sergiu Toderica (s. Cioburciu) – cel mai bun ridicător, Oleg Zagoreț (s. Răscăieți) – cel mai bun apărător.


DSC00194DSC00218DSC00252

Direcția generală educație