Anunțuri Economie și Atragerea Investițiilor Noutăți

CAMPANIA DE INFORMARE cu privire la oportunitățilede suport în afaceri oferite prin programele și proiectele din portofoliul Organizației pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM)vastartaînregiunea de Sud la 14 aprilie 2021.

Organizația pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) în comun cu Rețeaua Centrelor de Consultanță în Afaceri desfășoară o campanie de informare privind oportunitățile de suport în business oferite prin programele și proiectele din portofoliu.

Scopul campaniei de informare este sporirea gradului de informare și creșterea interesului reprezentanților ÎMM față de programele de suport în afacer iimplementate de către ODIMM, instituție ce oferă consultanță, instruire, finanțare și garantare a creditelor pentru întreprinderi micro, mici și mijlocii.

În context, campania de informare a programelor ODIMM va starta în regiunea Sud (raioanele Cahul, Cantemir, Ștefan Vodă, Basarabeasca, Căușeni și Cimișlia) pe data de 14 Aprilie 2021, în intervalul de timp ora 14:00 – 15:30, pe platforma online ZOOM.

Antreprenorii, autoritățile administrației publice locale, serviciile și instituțiile publice, precum și persoanele ce doresc să-și lanseze o afacere, sunt invitați să participe la sesiunea de informare, accesând link-ul de conectare la eveniment: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZMvceGtqTMtEtf3ik65-a9RfGs8Rb_mVrG5

Pentru informații suplimentare și întrebări, persoanele interesate sunt rugate să apeleze la informatii suplimentare. Nu ezitați să ne contactați la persoana responsabilă din cadrul ODIMM dna Oxana Constantinova, telefon 069503106 sau e-mail: oxana.constantinova@odimm.md, precum și specialistul principal din cadrul DEAI Ștefan Vodă dnaVoloh Doina, telefon 024222088, e-mail: economie.sv@gmail.com.

Direcția economie și atragerea investițiilor ȘtefanVodă