Anunțuri Economie și Atragerea Investițiilor Noutăți

Apel de exprimare a interesului privind intenția de participare la serviciile de suport la formarea/consolidarea grupurilor de femei pentru accesarea granturilor din cadrul Proiectului de Reziliență Rurală (IFAD VII)

Data lansării: 04.05.2021ora 15.00

Termenul limită de aplicare: data: 22.06.2021, ora: 10: 00

Pentru a stimula crearea grupurilor de producători formate de femei, UCIP IFAD lansează apelul privind intenția de participare la serviciile de suport la formarea/consolidarea grupului pentru accesarea granturilor destinate diversificării afacerilor (procesare/colectare/stocare, etc.), sporirea serviciilor agricole în zonele rurale (ex. agroturism etc) în cadrul grupurilor de femei.

Proiectul de Reziliență Rurală va acorda suport financiar, grupurilor de femei, formate din cel puțin 5 membri, persoane fizice și/sau juridice conduse și compuse exclusiv de femei, care desfășoară activități în domeniul agricol (denumit grup client), care intenționează să lanseze/dezvolte o afacere în comun și va declara în scris intenția privind asistarea acestora la formarea/consolidarea grupului.

Valoarea maximă a grantului va fi 8.000 USD (max. 85% din valoarea bunurilor eligibile pentru grant), iar grupul va contribui cu cel puțin 15%.

Se estimează că circa 8 grupuri de femei vor beneficia de suport investițional cu element de grant în cadrul PRR. Pentru anul 2021 este planificat a fi finanțate 4 grupuri de femei, în limita fondurilor disponibile.

Cererea de exprimare a interesului privind asistarea la formarea/consolidarea grupului  pentru accesarea granturilor destinate grupurilor de femei, completată conform Anexei, se va depune la biroul UCIP IFAD, MD-2004, or. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 162, et.13, oficiul 1303 sau trimisă electronic pe adresa de email: office@ucipifad.md până la termenul limită de aplicare: 22.06.2021, ora: 10: 00.

Pentru clarificări și concretizări scrieți pe adresa de

e-mail: ghenadie.sandu@ucipifad.md sau la telefonul 069269261

Anexa nr.2 Cerere de exprimare a interesului Descarcă

                                                                                                                                              Direcția economie și atragerea investițiilor