Noutăți

AO „Concordia. Proiecte Sociale. Moldova” la 15 ani de activitate

Pe data de 26 martie 2019 AO „Concordia. Proiecte Sociale” a sărbătorit evenimentul aniversar – 15 ani de activitate în Republica Moldova. Evenimentul a avut loc în s. Tudora, în incinta Centrului Multifuncțional Tudora.

La sărbătoare au fost întâlniți cu pâine și sare oaspeții dragi: președintele raionului, dl Iurie Moiseev, vicepreședintele raionului, dl Vasile Gherman, Directorul Executiv General Austria AO „Concordia. Proiecte Sociale”, dna Ulla Konrad, directori AO „Concordia. Proiecte Sociale” Moldova: dna Matas Viorica și dna Tatiana Baltă, părintele duhovnicesc s. Tudora, dl Veaceslav Carai, oaspeți din Austria, Germania, România, Chișinău și comunitate.

Evenimentul a fost început cu frumoasa tradiție românească: plantarea unui pom în curtea Centrului Multifuncțional de către președintele raionului și directorul general Concordia dna Ulla Konrad.

La sărbătoare au venit cu cuvânt de felicitare și mulțumire pentru succesele și rezultatele frumoase în 15 ani de activitate, președinte al raionului, dl Iurie Moiseev, administrația AO „Concordia. Proiecte Sociale”, primarii satelor Ștefănești și Răscăieți, șefa Direcției asistență socială și protecția familiei Ștefan Vodă, dna Aurica Cibotari, exprimară s. Tudora, dna Tatiana Ghilan, dna Valentina Barbei, consilier local s. Tudora.

La sărbătoare au participat cu un frumos program artistic beneficiarii centrului multifuncțional Tudora, copiii și vârstnicii – poeziile, cântecele și dansurile au impresionat adânc prezența. Frumoasă, ademenitoare și, fără doar și poate, gustoasă a fost expoziția cu genericul „Cea mai delicioasă prăjitură” pregătită de către beneficiarii din cadrul activităților din centrul multifuncțional Tudora. Sărbătoarea a fost încheiată cu torta aniversară: „15 ani Concordia. Proiecte Sociale”.

Veronica MOCANU,

directorul Centrului Multifuncțional Tudora

Faptul că din 7 centre multifuncționale care există la moment în Moldova pentru a serba frumosul jubileu de 15 de a activitate cu mulți oaspeți importanți din străinătate și țară a fost ales centrul multifuncțional Tudora vorbește de la sine despre multe lucruri frumoase care se fac aici pentru copii și bătrâni și apreciere înaltă din partea administrației AO „Concordia. Proiecte sociale”. La mai mult și la mai mare!

Valentina GORNOSTALI, IP „Prier”