Noutăți

Aleea siguranței, inaugurată la Ștefan Vodă

La 21 iunie curent, la Ștefan Vodă a fost inaugurată Aleea Siguranții. Aceasta inițiativă lansată de către IGP a fost susținută de administrația publică locală. Astfel, patru panouri informaționale, patru bănci și coșuri pentru gunoi au fost instalate în preajma sediului Inspectoratului de poliție Ștefan Vodă.

Dl Andrei Trofimov, șeful IP Ștefan Vodă, a accentuat că scopul acțiunii este creșterea gradului de siguranță și de informare a cetățenilor. Panourile conțin reguli simple, dar utile pentru locutorii raionului de diferită vârstă.

Primarul de Ștefan Vodă, dl Gheorghe Anghel, a salutat inițiativa polițiștilor și le-a mulțumit pentru ajutorul acordat la instalarea băncilor. S-a schimbat în mai bine și aspectul acestui colțișor al orașului, oamenii sunt mulțumiți pentru informații, dar și pentru comoditățile create, a menționat primarul urbei.

Panglica a fost tăiată de ambii parteneri cu eforturile comune a cărora a fost realizat proiectul. Polițiștii au împărţit pliante cu recomandări pentru oameni, despre cum să-şi protejeze locuinţa, maşina, bunurile personale, cum să aibă grijă de siguranţa copiilor etc.

Acțiuni similare vor avea loc și în localitățile raionului, a informat șeful IP Ștefan Vodă