Noutăți

Adio…ani de liceu!

Elevii din raion au ajuns la ultima „lecție” din anul școlar 2017-2018. În toate instituțiile de învățământ s-au desfășurat careuri solemne la care, tradițional, au participat reprezentanții Consiliului raional pentru a transmite tuturor mesajul președintelui raionului cu felicitări, mulțumire pentru cadre didactice și urări de bine pentru absolvenți și elevi.

La liceul „Ștefan Vodă” din centru raional a fost o sărbătoare mare, cu copii și adolescenți frumoși, cu pedagogi și părinți emoționați, cu oaspeți mulți. Cu un sentiment de împlinire a venit în fața elevilor, pedagogilor și părinților dl Nicolae Molozea, președintele raionului: promisiunea care a fost dată la 1 septembrie 2017 datorită eforturilor depuse s-a transformat în realitate: careul s-a desfășurat pe terenul pavat. Președintele raionului a asigurat prezența că la finele anului școlar 2018-2019 în liceu vor fi create cele mai bune

condiții pentru desfășurarea procesului instructiv-educativ, deoarece vor fi reparate capital blocul B și atelierul, iar cabinetele, sala de sport, sala de festivități vor fi dotate la nivelul cerințelor contemporane. Până la 1 septembrie 2018 va fi amenajat teritoriul căminului.

Le-au dorit succese la examene absolvenților, iar elevilor odihnă plăcută, plină de evenimente interesante dna Raisa Burduja, șefa DGE, dl Gheorghe Anghel, primar de Ștefan Vodă, dna Mariana Şargarovschi, membru al consiliului de conducere, expert evaluator naţional al instituţiilor de învăţământ şi programelor de studii la agenţia naţională asigurării calităţii în educaţie şi cercetare, fosta absolventă a liceului, reprezentanții Inspectoratului de poliție.

Ultima zi de primăvară a fost generoasă la cuvinte frumoase și îndrumări înțelepte, dar și la „numărat bobocii”, deoarece au fost premiați un șir enorm de mare de elevii performanți, toți cei care au înregistrat succese în cele mai diverse domenii de activitate au fost decernați cu diplome, medalii, premii bănești, bilete la tabăra „Dumbrava”.

Unele secvențe de la acest eveniment bogat în emoții, flori, dansuri și cântece sunt publicate mai jos, în rubrica „Galerie foto”.