Noutăți

A fost disputată Cupa Președintelui raionului Ștefan Vodă la volei

În scopul promovării modului sănătos de viață prin popularizarea probei de sport volei, la 09 aprilie curent în sala de sport a Școlii Profesionale din centrul raional s-a  desfăşurat competiția sportivă Cupa Președintelui raionului Ștefan Vodă la Volei femin.

La eveniment au fost prezenți: președintele raionului, Vasile Maxim; vicepreședintele raionului, Vladimir Baligari și șefa DGE, Raisa Burduja.

La ceremonia de deschidere oficială, dl Maxim a salutat jucătoarele, motivându-le să lupte cu dârzenie pentru titlurile de frunte din clasament.

În desfășurare, proba volei s-a disputat între 6 echipe de junioare din instituţiile de învăţământ din raioanele Ștefan Vodă, Căușeni, Orhei și mun.Chișinău.

În competiție, care s-a dovedit a fi una de succes, fiecare echipă în parte a demonstrat un joc puternic, spectaculos şi prietenos. Iar, conform  rezultatelor obţinute, clasamentul a fost următorul: locul VI – echipa din s.Coșcalia (Căușeni); locul V – echipa IP Gimnaziul ,,Alexandru cel Bun,, din s.Slobozia (Ștefan Vodă); locul IV – echipa LT,,Ștefan Vodă,, or.Ștefan Vodă.

Locurile III și II au fost ocupate de echipele de la IP LT,,Petru Rareș,, și echipa Școlii Sportive nr.12, ambele din mun.Chișinău.

Cele mai bune s-au dovedit a fi voleibalistele orheience de la IP LT,,Ion-Luca Caragiale,, (Orhei) – câștigătoarele Cupei.

Echipele participante au primit de la organizatori medalii și diplome.

Competiția Cupa Președintelui a fost organizată de Școala Sportivă Ștefan Vodă, cu cusținerea financiară a Consiliului raional. Primăria orașului Ștefan Vodă a contribuit la asigurarea jucătoarelor cu apă, iar AO Soroptimist Ștefan Vodă a avut grijă de alimentarea sportivelor.

În context, conducerea raionului aduce mulțumiri organizatorilor și coorganizatorilor, participanților, gazdelor și, nu în ultimul rând, suporterilor, pentru buna desfășurare a evenimentului.