Noutăți

A finalizat campionatul raionului la minifotbal

La data de 11 martie a finalizat campionatul raionului Ștefan Vodă, seniori, la minifotbal, primele jocuri având loc la 3 februarie. Competițiile au fost organizate și desfășurate sub egida Consiliului raional cu eforturi comune ale direcției generale educație, direcției cultură, tineret și sport, asociației raionale de fotbal. Au concurat 9 echipe din localitățile Feștelița, Popeasca, Carahasani, Talmaza, Cioburciu, Copceac, volintiri, Ștefan Vodă (două echipe – „Ștefan Vodă” și „Suvorov”).

Intriga sportivă s-a păstrat pe tot parcursul campionatului, deoarece soarta locurilor II și III a fost decisă în ultimul meci. Campionatul raionului a câștigat echipa din Copceac. Primarul de Copceac, dl Vasile Țînțari, a meritat din plin titlu onorific (din păcate, inexistent) „Cel mai fidel suporter” deoarece de fiecare dată a fost prezent pe stadion din centrul raional pentru a susține echipa satului. În semn de recunoștință dna Raisa Burduja, șefa DGE, a înmânat Cupa câștigată de către fotbaliștii din Copceac primarului, iar jucătorilor – medalii, diplome și cadoul de preț – trei mingi de fotbal și un set de maieuri sportivi.

Pe locul II s-a plasat echipa de tineret din Ștefan Vodă, pe locul III – fotbaliștii din Cioburciu, menționați cu medalii și cadouri de preț. Toate echipele au fost menționate pentru participare cu câte o minge de fotbal.

Grigore VORFOLOMEI, directorul școlii sportive raionale