Noutăți

A finalizat Campionatul raionului la fotbal

În perioada 10 iunie-26 august s-au desfășurat, în zilele de sâmbătă și duminică, meciurile la fotbal în cadrul Campionatului raionului la fotbal, ediția 2018. Pentru Cupă au luptat 8 echipe de juniori și seniori. În ultima etapă care a avut loc la 26 august au fost desemnați învingătorii. Astfel, la juniori clasamentul este următor:

locul I – „Avântul”, s. Cioburciu;

locul II – „Steaua”, s. Răscăieți;

locul III – „Nistru”, s. Purcari.

Pe lângă premiul principal, Cupă raionului, tinerii fotbaliști de la Cioburciu s-au învrednicit de medalii și un complet de maiouri cu inscripția localității. Și cei de la „Steaua” au primit medalii și maiouri, iar purcărenii – medalii și un set de jambiere.

Cea mai bună din echipele de seniori a fost echipa din Răscăeți premiată cu Cupa, medalii de „aur”, complet de maiouri. Pe locul doi s-au plasat fotbaliștii din s. Popeasca, medaliștii de „argint” au primit în dar și maiouri cu inscripție a localității. Pe lângă medalii de „bronz”, fotbaliștii din Cioburciu s-au ales cu un complet de maiouri.

Campionatul raionului la fotbal s-a desfășurat sub egida Consiliului raional Ștefan Vodă, sponsorul principal al competițiilor sportive de rang raional.

Grigore VORFOLOMEI, directorul școlii sportive raionale