Noutăți

50 de tineri din România s-au odihnit în tabăra ,,Dumbrava,,

50 de tineri din Județele Brașov și Suceava (România) însoțiți de 6 instructori-pedagogi, s-au odihnit în tabăra ,,Dumbrava,, din s.Talmaza (r-l Ștefan Vodă) în perioada lunii iulie curent.

Odihna a fost organizată în contextul Înţelegerilor de Cooperărilor bilaterale (economic, social, cultural) între cele două județe și raionul Ştefan Vodă.

În sânul naturii, tinerii au avut parte de un program diversificat de odihnă cu activități distractive și educative, excursii, cunoștințe și posibilități de a-și face noi prietenii în Moldova.

În ziua întoarcerii în România, președintele raionului Vasile Maxim, împreună cu șefa direcției administrație publică, Aliona Muntean și Raisa Burduja, șefa direcției generală educație, s-au deplasat la tabără pentru a se întâlni și a le dori Drum bun oaspeților, înmânându-le și câte prezent simbolic în amintirea vizitei raionului Ștefan Vodă.

Tabăra ,,Dumbrava,, în vara aceasta  (după un repaos în legătură cu pandemia COVID-19),  își desfășoară activitatea în baza deciziei Consiliului raional cu privire la organizarea şi desfăşurarea odihnei şi întremării sănătăţii copiilor şi adolescenţilor din cadrul raionului Ștefan Vodă pentru sezonul estival 2022 nr.1/3 din 03 martie 2022.