Noutăți

26 de persoane fizice, amendate în sumă de 390 mii lei

Urmare analizei efectuate la compartimentul implementării prevederilor Hotărârilor Comisiei naționale extraordinare de sănătate publică privind evoluția situației epidemiologice a infecției COVID-19 și a Ordinelor MAI elaborate în acest sens, s-a constatat că până la moment pe teritoriul r-lui Ștefan Vodă au fost constatate și documentate 26 de contravenții prevăzute de art. 761 alin.1 Cod contravențional (Nerespectarea măsurilor de profilaxie, prevenire și/sau combatere a bolilor epidemice, dacă aceasta a pus în pericol sănătatea publică).

Suma amenzilor aplicate asupra a 26 persoane fizice este în valoare de 390 mii lei. Până la moment au fost achitate 11 amenzi aplicate în sumă de 73750 lei.

Inspectoratul de poliție Ștefan Vodă

Stimați cetățeni! Aveți grijă de sănătatea dumneavoastră și celor din jur! Doar respectând măsurile de  prevenire și combatere a infecției ucigașe COVID-19, vom depăși împreună această perioadă de grea cumpănă pentru țara noastră și toată omenirea!  Nu încălcați regulile stabilite pentru a nu fi amendați!