Noutăți

Toate doamnele încântătoare care ne însoțesc prin viață și ne bucură cu prezenţa zi de zi, în ansamblu sunt mame, soţii, surori și fiice, care oriunde s-ar afla se descurcă minunat, dăruind căldură, grijă și susținere, găsind întotdeauna cuvântul duios, gestul potrivit, dar mai întîi de toate puterea izvorâtă din zâmbet sau lacrimă… inexplicabila putere și nemărginita dragoste, pe care le poate oferi doar ea – FEMEIA!

 Întruchiparea divinului etern – Femeia, a fost și va fi mereu admirată, cântată, slăvită.  La acest început de primăvară toată atenția și considerațiunea aducem frumoaselor, duioaselor noastre femei.

Stimate Doamne și Domnișoare, în numele conducerii, dar și a tuturor bărbaților raionului Ștefan Vodă, exprim admiraţia, respectul şi recunoştinţa noastră pentru tot ce faceţi, pentru că sunteţi anume aşa cum sunteţi – blânde, iubitoare, rezistente, puternice, gingașe și răbdătoare, dorindu-vă urări din cele mai alese, dăruindu-vă flori din cele mai frumoase.

Cu plecăciune vin să vă mulțumesc și să vă zic că întotdeauna avem nevoie de voi, de căldura voastră, de chipul-icoană a Domniilor voastre.

  Cu respect,                                      Vasile MAXIM, președintele raionului