Noutăți

Ședința Comisiei privind organizarea transportului rutier de persoane în traficul raional

 La ordinea de zi a ședinței Comisiei privind organizarea transportului rutier de persoane prin servicii regulate în traficul raional Ștefan Vodă, care a avut loc la 3 iulie curent, au fost incluse în ordinea de zi patru chestiuni. Dna Valentina Barbei, vicepreședintele raionului pe economie, președinte al comisiei, a informat membrii comisiei despre cererile parvenite spre examinare. După examinarea tuturor chestiunilor, a fost luate următoarele hotărâri:

  1. De a accepta cererea SRL „Savadex-Trans” cu privire la modificarea orarului de circulație la cursa Slobozia 14.45 – Ștefan Vodă 6.00, cu stabilirea plecării autocarului din Ștefan Vodă la ora 17.00. În context, modificarea respectivă în Programul raional de transport rutier de persoane va intra în vigoare după obținerea avizului pozitiv al Agenției Naționale Transport Auto.
  2. De anunțat concursuri privind acordarea dreptului de deservire a serviciului regulat pentru:
  3. a) cursele Copceac 7.30 – Ștefan Vodă 12.00 și, respectiv, Copceac 13.00 – Ștefan Vodă 17.00, cu puncte intermediare Alava și Marianca de Jos;
  4. b) cursa suplimentară la ruta Slobozia – Ștefan Vodă cu pornirea din Ștefan Vodă la ora 17.40 și din Slobozia la 18.10. Este necesar de specificat că concursul pentru selectarea companiei care va presta serviciile de transport la cursa respectivă se va organiza după obținerea avizului pozitiv al Agenției Naționale Transport Auto privind modificarea Programului raional de transport rutier de persoane.
  5. De a accepta cererea S.R.L. „SIB-TRANS-PRIM” privind sistarea definitivă a prestării serviciilor regulate pentru cursa Căplani 7.20 – Ștefan Vodă 13.45. Astfel, pentru acordarea dreptului de deservire a cursei nominalizate se va anunța concurs.
  6. De a accepta retragerea cererii S.A. „BTA-7” privind modificarea programului de transport raional pe ruta Ștefan Vodă 12.00 – Brezoia 7.00.