Noutăți

Omajiu pentru Femeie-Mamă

Cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii colectivul de profesori și elevi ai școlii de arte „Maria Bieșu” a prezentat un concert de omagiere a Femeii cu genericul „Mama, icoana sufletului meu”. Acest spectacol feeric regisat și realizat cu mult suflet, iscusință și talent – de la împodobirea de sărbătoare a scenei până la ultimul număr artistic – a cucerit publicul prezent în casa de cultură din centrul raional.

Dl Nicolae Molozea, președintele raionului, a venit în fața tuturor doamnelor, domnișoarelor și domnițelor cu un mesaj cald de felicitare, apreciind Femeia în toate ipostazele ei – mamă, soție, iubită, fiică, soră… Președintele raionului a mulțumit din numele Consiliului raional femeilor care activează cu mult profesionalism și responsabilitate în așa domenii importante ca învățământ, medicină, asistența socială, și nu numai. Dl Molozea a adus sărbătoritelor cele mai frumoase urări de bine: „Ziua asta să fie un prilej de bucurie pentru toate femeile, să simţiți mai puţin apăsarea grijilor şi să se umple gândurile şi sufletul de căldura primăverii. La mulţi ani, tuturor femeilor!”

Colectivul școlii de arte „Maria Bieșu” merită cele mai înalte aprecieri pentru concertul prezentat cu multă creativitate și talent, pentru bucuria și plăcerea dăruită sărbătoritelor.