Noutăți

15 nou-născuți felicitați la maternitate

Naşterea unui copil este unul dintre evenimentele cele mai importante şi fericite din viaţa de familie, iar felicitările cu ocazia naşterii unui bebeluș fac parte din acest eveniment.

Și în acest an, cu prilejul Zilei Internaționale a copilului, Consiliul raional Ștefan Vodă, Oficiul Stare Civilă Ștefan Vodă au organizat în special cu acest prilej, în mod deosebit înregistrarea oficială a celor 15 copii nou-născuți la maternitatea din orașul Ștefan Vodă. Ziua de 1 iunie va rămâne o remarcabilă sărbătoare în familiile copiilor, care au primit oficial certificatele de naștere la maternitate chiar în ziua în care s-au născut.

Dl Vasile Gherman, vice-președintele raionului, a oferit tinerelor mame flori și cadouri, a transmis un mesaj de felicitare din partea președintelui raionului Ștefan Vodă dlui Nicolae Molozea pentru copiii care au devenit în această zi noii cetățeni ai Republicii Moldova: Denis Oprea, Evelina Toma, Alexa Tatarov, Miroslav Sârbu, Alexandrina Jecov, Emilia Sârbu, Felicia Vartic, Evelina Pronoza, Sergiu Beșleagă, Vasile Caraman și pentru încă cinci copii părinții cărora nu aveau stabilite prenumele copiilor.

Galina MUSTEAȚĂ, șef OSC Ștefan Vodă

DSC00221DSC00214DSC00202DSC00219DSC00220