Noutăți

1 februarie — marcăm Ziua autonomiei locale și a lucrătorului din Administrația Publică Locală

Stimați primari, consilieri, colegi și lucrători din administrația publică locală,

 

În numele Consiliului Raional Ștefan Vodă Vă aduc cele mai sincere felicitări și urări de bine cu prilejul sărbătorii dumneavoastră profesionale, marcată la 1 februarie – Ziua autonomiei locale și a lucrătorului din administrația publică locală!

Vă mulțumesc pentru munca și devotamentul zilnic, și vă doresc în continuare mult succes întru realizarea obiectivelor stabilite de Guvern și a angajamentelor asumate față de cetățeni.

Această zi, instituită de Executiv în 2012, este modalitatea noastră de a ne exprima recunoștința, aprecierea şi sprijinul pentru autoritățile publice locale. Este un gest extrem de necesar mai ales în aceste timpuri dificile, când volumul problemelor cu care vă confruntați zi de zi este mult mai mare decât resursele de care dispuneți și care nu întotdeauna acoperă necesitățile existente.

În pofida acestui fapt, mizăm în continuare pe implicarea dumneavoastră activă în realizarea politicilor de stat, atât de necesare pentru Republica Moldova.

Dumneavoastră însă dați dovadă de abordări originale, reușiți să mobilizați resurse interne, să atrageți investiții, să creați parteneriate durabile, cooperați cu organizațiile neguvernamentale. Și astfel demonstrați că o bună guvernare este posibilă, că managementul strategic își are locul și la nivel local, că situația economică a comunităților din Moldova poate fi ameliorată.

Vă mulțumesc pentru că, zi de zi, sunteți alături de cetățeni și vă doresc mult succes în activitate, întru binele oamenilor și al raionului, al țării!

Vasile MAXIM, președinte al raionului Ștefan Vodă